Nejnovější recenze ze sekce Volejbalové míče
S míčem jsem velice spokojena
ještě nevím, vypadá dobře, ale na trénink s ním jdu až ve středu :o)
zatím to vypadá na dobrý poměr cena výkon
- super materiál,na hrání jak venku i v hale.Dobrá cena
toš dobře to léce a smečuje,je to dobrý matroš,možu jen doporučit.
- Velmi příjemný na dotyk
- Opravdu povedený design
- Po 4 hrách zatím žádné známky opotřebení, zdá se že se jedná o velmi kvalitní zpracování
Jsem velmi spokojen se zbožím
o
- Poměr kvality a ceny je asi nejlepší na trhu.
- Kvalita a spracování.
- Na nic sem nepřišel.
Míč má dobré letové vlastnosti a celkové herní vlastnosti jsou na vysoké úrovni, spracování a kvalita výrobku je skvělá. Příjemný na dotek a i v případě vlhkých rukou není nachylný k "proklouznutí" mezi prsty.
- super míč
dobrá volba
- Design
- příjemný materiál
uvidíme, jestli se po nějaké době vyrovná povrch po dopravě ve vyfouknutém stavu.. možné trhliny v plášti míče.
- .
- .
jsem spokojen
- Kvalitní míč pro začínající dětské volejbalisty
Kvalitní míč pro začínající dětské volejbalisty
- příjemný míč ,hezky se s ním hraje
atraktivní vzhled, vynikající pro hru
- Míče doporučuji, za slušnou cenu opravdu kvalitní. Míče zatím drží a to jsou denno denně využívány.
- Zatím žádné
Míč doporučuji
- kvalitní a osvědčený míč
Vybíral jsem na heuréce mezi dvěma výrobc (Gala a Mikasa), tendle míč vyhrál cenou na e-shopu.
Velmi příjemný vrchní materiál, který je měkčí a neklouzavý jak při vybíjené, tak volejbalu. Doporučuji.
- Zatím jsme s ním hráli 2x a všichni jsou nadmíru spokojeni.
- Měkký a velice příjemný na ruce.
Objednala jsem ho na radu kamarádů,kteří hrají amatérskou ligu. Je sice dražší, ale doufám, že se to vyplatí.
- Český výrobce, národní barvy, kvalitní materiál, perfektně sedí v ruce
Kvalitní míč na profi volejbal, vřele doporučuji všem kdo mají rádi jistotu při jakékoliv volejbalové činnosti
- Výborný pro hru.
Mám s tímto míčem dobré zkušenosti.
- Výborný pro hru.
Mám s tímto typem dobré zkušenosti.
Zobrazuji 361 - 380 ze 433 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...22 Další »