Nejnovější recenze ze sekce Volejbalové míče
Spokojenost.
- je dokonalý
- žádné
pro děti jedině tento
- Lehký, měkký míč vhodný pro děti
Doporučuji pro menší děti (první stupeň ZŠ), popřípadě pro začínající malé volejbalisty.
MÍČ NA VOLEJBAL JE KVALITNÍ NA ZÁVODNÍ HRU.
- dobrej balon za solidní cenu
dobrej balon za solidní cenu
kvalitní volejbalový míč
ok
Míč znám, proto jsem ho objednávala, pro tréninkovou hru velmi dobrý.
jedná se o míč pro začátečníky
Gala Light 10 BV5451S
Přidáno: 6. července 2014
(naposledy upraveno 6. července 2014)
Zakoupeno v Swimaholic.cz
- Příjemný materiál, dobře padne do rukou.
- oficiální balon
Hraje se s ním dobře
- super kvalita za dobrou cenu
kvalitní český výrobek
SUPER
- Super se s ním hraje, dokonce pocitově lehčí než ostatní balony, se kterými hrajeme, velmi dobré letové vlastnosti
- žádné proti
úúúžasnýý
- Kvalitní míč, český výrobce,
- pouze dovnitř
Pro rekreační hru (ale i pro nižší soutěže) nejlepší volba.
vše OK
prumerny, dost tvrdy
- příjemný do ruky,velmi dobrá kontrola míče a tím pádem dobrá hra
maximální spokojenost
- kvalita navržená pro balóny nejvyšší jakosti (je to stejný balón jako profi, jenom neprošel přísnou kontrolou kulatosti)
- cena - drobné potencionální odchylky v kulatosti naprsto vyváží výborná cena
- opravdu velmi příjemný a odolný povrch - po několika hrách balón pořád vypadá jako nový
- věřím, že balón je hratelný i více než "jen" na trénincích a je srovnatelný s výrazně dražšími
- jedná se o "vyřazený" profesionální balón, který nesplňoval podmínku naprosté kulatosti
Za ty peníze si myslím naprosto výborná koupě. Nehrajeme profi, ani ligu, nicméně dobrý balón posune hru na úplně jinou dimenzi. Hra je daleko příjemnější, odras přesnější, nebolí ruce, balon je velmi dobře viditelný a to že neprošel nějakou zkoužkou kulatosti na něm nezanechalo žádné stopy. Rozhodně teda není na první ani druhý pohled "šišatý" a na naši amatérskou herní úroveň daleko převyšuje naše požadavky a jsme s ním více než spokojeni.
Zobrazuji 301 - 320 ze 433 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...22 Další »